i was looking for freedom.

för att jag klarat av b-uppsatsen och terminen tyckte jag att jag var värd en present. min nyvunna frihet skulle firas med böcker som skulle läsas enbart för att jag ville det. uppsatsen lämnades in i måndags och journalistik b på sh börjar nästa måndag och kursen "jazz, rock och annan populärmusik" börjar nästa vecka på universitetet...för att inte tala om konstsimsäsongen!


7 dagars lov alltså. simons 120 dagar, inga problem. fjäriljen i glaskupan, inga problem.
shantaram... hur tänkte jag här?

dagens: lady sovereign - love me or hate me

sensmoral efterlyses.

jag hade i dag beslutat sälja ett gammalt smycke som jag fått ärva. jag har tidigare övervägt att pantsätta smycket men har haft moraliska betänkligheter. men i dag när jag kom fram till att jag skulle sälja smycket så tappar jag det någonstanns på min promenad mellan hornstull och slussen. jag har ingen aning om vad smycket var värt, det är ett krucifix i silver med svarta ädelstenar i lite goth-stil och det är minst 90 år gammalt. för att inte hänga läpp över denna dråpliga historia intalar jag mig själv att den vill lära mig något, men vad?

jag vill gärna att ni kommer med förnumstiga förslag.

dagens: kings of conveinience - misread

kattguld

detta har hänt: jag har varit sjuk och inlåst i 3 dagar och är nu frisk och har drabbats av en sån grönjävulsk livslust. sitter i bibliotekets tysta del och har de senaste 2,5 timmarna brottats med att döva min impuls att ställa mig upp och skrika "high on life, high on life". ett sådant faktum som i vanliga fall skulle ge mig hybris, tillexempel att jag har 2 timmar kvar på mig att skriva klart min uppsats och att jag loggat in på båd internetbank och mail från skolans publika nätverk rör mig inte i ryggen!

fortsätter sen, jag är alldeles för stissig för att skriva nu!

näe nu är jag tillbaka och jag är bara för glad för att redovisa för alla händelser i mästerkattens liv.
jag kan nämna att jag fick reda på att jag blivit utsatt för ett skimningsförsök när jag kom hem, lyckligtvis fanns inga pengar att stjäla.
freedom's just another word for nothing left to loose...som det så fint heter.
jag avslutade min dag med att vinka av två matroser med näsduk, kan det bli bättre?
skulle inte tro det.

dagens: laakso - never satisfied


istället för förvirring.

   

you give me feeev-ah!

på begäran (av ellen) är bloggandet igång igen.
i dag har jag feber och ena sidan av halsen är mkt större än den andra, ganska kass faktiskt.
jag vaknade flera gånger i natt och det finns tydliga indikationer på att jag klivit upp, plockat ut alla skivor ur hyllan och
lyssnat på en tindersticks skiva. bland annat låg skivan i stereon samt konvolutet med ett hästhuvud brevid mig på kudden.

min önskelista:
1. att uppsatsen ska skriva sig själv och ge all ära till mig
2. att min kropp ska träna sig själv och ge all ära till mitt ego
3. lite pick-me-up i form av the wire, lite godis och mycket komplimanger & såna där små bra oväntade saker som gör att det känns som vår i kroppen.
4. bli frisk.

nyttiga saker jag gjort i dag:
* en enminuters telefonintervju

onyttiga saker jag gjort i dag:
* resten

dagens: whitest boy alive - burning

RSS 2.0